Torneig de Rugby platja al Xiringuito l’U

Aquest dissabte 27 de juliol presentem la primera edició del Torneig de Rugby Platja al Xiringuito l’U. Una activitat esportiva que es durà a terme durant tot el dia. Al matí participaran els més menuts i a la tarda els equips seniors seran els que donaran l’espectacle. Per la nit tenim preparada una festa especial per tots els participants, públic i qualsevol que vulgui gaudir de la millor música.

Les escoles infantils que participaran seran el Sel Vilanova, Rugby Club Nova Olivella i l’escola de Rugby de Granollers, que sumaran un total de 120 nens. Per la tarda, hi ha confirmat la participació de 6 equips femenins i 10 equips masculins.

Amb aquest torneig es vol recuperar la vessant més esportiva i lúdica i menys competitiva del rugbi platja. És per això que hem triat un espai adequat no només per a la pràctica d’aquesta modalitat, sinó també per passar un bon dia de sol i mar. Cal recordar que la normativa que s’aplicarà és la del Rugbi Platja anomenat europeu, és a dir, amb cinc jugadors de camp.

No dubteu i apropeu-vos el proper dissabte al Xiringuito l’U a veure un dels esports que més està creixent a la nostra comarca, l’espectacle està assegurat!

sitges_platja_rugbycat-620x220

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s