12 DE JULIOL – ALRICOKOCO

El 12 de juliol, desprès del grup sitgetà Kinetics, vem tenir el plaer de comptar amb Alricokoco, grup de Sant Esteve Sesrovires.

Un directe i una conexió amb el públic espectacular, esperem que no tardin massa en tornar per la zona, us deixem algun video o podreu veure el què va passar…

Rondàven per mitjans del 2011 quan la formació va començar a donar les seves primeres passes a la mà d’Israel Líria (guitarra) i Marc Pinyot (baix) els quals portaven un temps insinuant d’iniciar una nova aventura musical, ja que els dos havien sigut companys d’escenari amb “El Señor Pez”, formació recentment extingida de la qual en Marc ja feia dos anys que no n’era membre.

Els inicis van ser força extranys, sense cantant ni bateria, ja que els únics que van acceptar d’unir-se al nou projecte van ser els percusionistes Daniel Alba i Santi Kumenius, uns altres ex-components de “El Señor Pez” i prèviament de “Flamencool”, formació on també varen coincidir amb l’Israel durant molts anys.

La banda, encara sense nom, començà els assajos amb un repertori de versions pop/rock comercial, però al poc temps, un altre “ex-Señor Pez” i “ex-Flamencool”, David Bendien, s’uneix al grup com a teclista i saxofonista, obligant a buscar un repertori més haviat latin i mestís.

La cerca d’un cantant no anava per bon camí, així que el germà de l’Israel, Ruben, s’ofereix com a vocalista de prova, però que al final acaba per incorporar-se definitivament, fet que permet al grup realitzar el seu primer directe el Juliol del 2012 a Sant Esteve Sesrovires.

Justament d’aquell primer concert de festa major surgeix el contacte amb l’Edu, bateria i percusionista que de seguida acceptà entrar al grup com a bateria deixant la formació pràcticament tancada a falta d’una segona veu de tessitura aguda per complementar la d’en Ruben.

Pràcticament de casualitat el grup es trovà amb el seu últim component, el Ramon s’uneix a la banda just després de l’Edu com a cantant principal otorgant-li al grup les últimes peces que li faltaven per encaixar.

 

Anuncios